dijous, 20 d’octubre del 2011

Primera reunió Supra-Municipal


Ahir dia 19 d'octubre a la Sala Orila de Sant Pere de Vilamajor, els consistoris de Sant Antoni i de Sant Pere van tenir la primera reunió Supra-Municipal per tal de poder tractar dels diferents temes que afecten ambdós ajuntaments.

S'han estructurat cinc comissions de quatre persones (dues de Sant Antoni i dues de Sant Pere) per poder tractar els diferents assumptes i una comissió de seguiment també de quatre persones. Es farà una reunió bimensual de la comissió Supra-Municipal per informar de l'estat de cada comissió a tots els integrants.

Des d'ERC-Reagrupament celebrem aquesta trobada i tal com vam fer saber, tots nosaltres estem per treballar i donar solucions als ciutadans. La sensació que vam tenir ahir, va ser molt positiva i vam poder copsar la bona predisposició dels dos consistoris a trobar camins d'entesa i d'unió.

Ens sentim especialment satisfets d'aquesta trobada i de l'establiment de les comissions, ja que en el nostre programa electoral, aquest era un dels punts clau a què ens havíem compromès (vegeu l'enllaç al nostre programa).

-Portarem a terme una política d’apropament amb els pobles veïns, prioritàriament amb Sant Antoni.


Treballarem perquè això sigui possible i poder donar solucions als ciutadans alhora que intentarem enfortir la relació de veïnatge i convivència amb els nostres veïns.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Renovació del Consell del Poble


El Consell de Poble de Sant Pere de Vilamajor comença el procés de renovació dels membres del seu plenari


Consell Poble
14 d'Octubre de 2011


El president del Consell de Poble, Joan García, ha fet arribar a totes les entitats del municipi un escrit per engegar el procés de renovació d’aquest òrgan participatiu.

Segons l’actual Reglament , en un termini de dos mesos, les entitats haurien de fer arribar la proposta de les persones designades per tal d’incorporar-les al Consell de Poble. A principis de Gener de 2012 es convocarà el Consell per tal de portar a terme la renovació amb els nous membres i després, un cop renovat, el president del Consell proposarà la creació d’una comissió que valori la modificació i actualització del Reglament.

També es demana a les entitats que facin difusió d’aquesta renovació amb l’objectiu de crear una Borsa de Ciutadania Voluntària. Qui ho vulgui es podrà inscriure ja sigui a les oficines municipals o enviant un correu electrònic a ajuntament@vilamajor.cat.

Des d'aquest blog, us animem a participar del Consell del Poble, ERC-RCAT es comprometia en el seu programa a:

Ens comprometem, fermament, a dinamitzar el Consell del Poble i a modificar el reglament, per tal que sigui una eina de consulta i de debat de tots i per a tots ciutadans.

Ho estem fent, però necessitem el més important, la participació del poble, ara sou vosaltres qui teniu la paraula.