dijous, 16 de febrer del 2012

Comunicat de premsa, Pacte de Govern a Sant Pere

COMUNICAT DE PREMSA

Els regidors dels grups polítics municipals de CiU, Esquerra-Reagrupament i PSC han arribat a un acord de pacte de govern pel que resta de legislatura per tal de garantir la governabilitat de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor. El pacte vol aconseguir un període d’estabillitat, que permeti que el nostre municipi disposi d’un govern transparent i eficaç, dedicat a servir els ciutadans des del màxim rigor i el màxim compromís.

Amb aquest acord de govern es podrà donar per tancat un període de 9 mesos de disputes durant el qual no s’ha pogut treballar de forma eficaç, però creiem que aquesta demora haurà valgut la pena. Finalment Sant Pere de Vilamajor tindrà un govern estable, cohesionat, sense personalismes, amb ganes de treballar i de posar el millor de cada un dels regidors al servei dels ciutadans, amb valors com la transparència, rigor, regeneració democràtica o honestedat com a eixos principals.

En un moment de crisi de valors i econòmica com el que ens està tocant viure, creiem que aquest pacte -que és fidel al resultat que va sortir a les urnes i on la força més votada el passat mes de maig recupera l’alcaldia- és una oportunitat magnífica pel nostre poble per tirar endavant un projecte nou, amb més idees, que té en compte més sensibilitats, més plural, més arrelat al territori i amb energia renovada.

Els regidors signants d’aquest pacte se senten orgullosos de poder afrontar aquest repte i volen mostrar la seva satisfacció per haver estat capaços de superar temps difícils. Al mateix temps, asseguren que seguiran treballant amb la màxima il.lusió, rigor i confiança per aconseguir que tots els vilamajorencs també se sentin orgullosos de ser veïns de Sant Pere de Vilamajor.

Martí Artalejo, Mª Carmen Lozano, Patricia Puig, Irene Bonilla, Joan Bruguera, Joan García, Miguel Pérez

Sant Pere de Vilamajor, a 15 de Febrer del 2012

1 comentari:

  1. Val la pena que mireu en aquestes dues direccions on trobareu més informació i més preguntes!!!.

    http://www.independentsantpere.com/20_02_2012_on_es_la_veritat.html

    http://independentsdesantpere.blogspot.com/

    ResponElimina

Moltes gràcies per deixar el teu comentari.