dijous, 2 de febrer del 2012

Nota de premsa respecte la renúncia de l'alcalde de Sant Pere de Vilamajor

A rel de la renúncia de l’alcalde Josep M. Llesuy, els regidors d’Esquerra-Reagrupament volem agrair-li aquest gest. Estem satisfets que, per una vegada, ens hagi fet cas i permeti que a Sant Pere es pugui entrar en un nou període de normalitat per crear un govern estable, constructiu i plural durant tota la legislatura.

Nosaltres respectarem escrupulosament tot el procediment administratiu previst per la llei per a la substitució de l’alcalde. Com ja hem dit altres vegades, i hem demostrat a la primera part d’aquesta legislatura, a la nostra candidatura ens mouen els valors de la transparència, l’honestedat i la regeneració democràtica.
Així hem treballat i així seguirem treballant per aconseguir el màxim consens i la màxima participació dels partits del municipi.

Regenerar un clima de confiança de la ciutadania en les seves institucions i mirar de solucionar el màxim nombre possible de problemes dels ciutadans han de ser el motor de l’acció de govern en aquesta etapa que ara s’inicia. Els ciutadans de Sant Pere vivim en un entorn privilegiat, tenim un potencial humà enorme i hem de poder sentir-nos-en orgullosos. Tot el nostre esforç i la nostra dedicació aniran encaminats a aconseguir que aquest sentiment pugui ser, per fi, una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari.