dimarts, 18 de setembre del 2012

Orgullosos i agraïts
Els fets que han succeït les darreres setmanes a Sant Pere ens fan sentir orgullosos i agraïts, o agraïts i orgullosos a la vegada.
Ens sentim orgullosos d’haver proposat, ja en el llunyà desembre de 2011, la moció sobre el reconeixement de la feina dels voluntaris de Sant Pere de Vilamajor Decideix, i la instal·lació de l’estelada al nostre poble. I agraïts perquè la moció va ser recolzada per la major part dels regidors del nostre consistori.
Ens sentim orgullosos d’haver accelerat el compliment de la resolució del ple del desembre, i agraïts a la feina i la determinació de tots els regidors de l’equip de govern per haver aconseguit un emplaçament destacat i unànime, per a la ubicació de l’estelada.
Ens sentim orgullosos d’haver proposat a la Territorial de Vilamajor de l’Assemblea Nacional Catalana, l’organització conjunta de la marxa de torxes del dia 10 de setembre que va unir, per primera vegada, ambdós municipis amb la llum de la independència. I agraïts als companys de Vilamajor per la seva ràpida acceptació i per la seva generositat de compartir amb nosaltres aquesta marxa, que ells havien començat anys enrere.
Ens sentim orgullosos d’haver participat en l’organització dels autocars per al desplaçament a la manifestació històrica de Barcelona del dia 11 i d’haver contribuït a pagar part de les despeses que això va comportar. I ens sentim agraïts de la resposta que aquesta proposta va tenir entre tots els nostres veïns. La prudència inicial en el nombre de places i el nombre d’estelades encarregades va veure’s desbordada per la resposta massiva de tots. Orgull i agraïment.
Ens sentim doncs, orgullosos i agraïts de veure com les nostres propostes son ben acceptades per l’equip de govern de l’ajuntament i com n’és de possible una col·laboració oberta i sincera.
I també ens sentim orgullosos i agraïts d’haver aconseguit que els dos ajuntaments hagin vist l’oportunitat de treballar plegats i d’unir esforços, propiciant que els veïns i les veïnes d’ambdós municipis hagin pogut aprofitar les sinèrgies establertes. Això no ha d’acabar aquí, hi ha molt més camí per recórrer junts.
L’organització dels actes al voltant de la celebració de la Diada Nacional d’enguany ha sigut un exemple clar dels valors que van portar als membres d’Esquerra i Reagrupament de Sant Pere de Vilamajor a dedicar part del nostre temps a la política. Ho hem fet tot tal com vàrem dir que ho faríem, amb determinació, rigor, claredat, honestedat, generositat i responsabilitat. És per això que ens podem sentir orgullosos i també immensament agraïts a tots els ciutadans i ciutadanes que tant bé han rebut les nostres propostes.
I impossible acabar sense sentir-se orgullosos i agraïts del paper fonamental que ha jugat Sant Pere Decideix, mobilitzant tota la gent i estant a primera línia des del principi. Aquest pot ser un moment ideal per rellançar aquest grup que ha portat el lideratge en els darrers anys al nostre poble d’una manera transversal. Des d’aquí volem dir públicament que tindreu tot el nostre suport. Endavant!
Sant Pere de Vilamajor, setembre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari.