dijous, 17 de maig del 2012

L'Actualitat (im memoriam)


Aquest cap de setmana ha estat una mica més trist. L’Actualitat no ha arribat a can Noguera. De fet, tampoc a cap altra dels quioscos i botigues del Baix Montseny. L’Actualitat ha plegat. La Crisi. La maleïda crisi. La nostra manca de saber afrontar el present. Els errors del passat. Moltes altres iniciatives privades i individuals han hagut de tancar els darrers mesos.

L’Actualitat no ha estat, malauradament, l’única. Però sap un greu especial. L’Actualitat no era un negoci, era un servei. Un servei a la societat. Una iniciativa privada posada al servei de la comunitat. Allò que tantes vegades hem dit des d’Esquerra i Reagrupament. La voluntat de servei a la comunitat. Això és el que ens fa estar especialment tristos.

Hem rebut durant tots aquests anys un tracte exquisit per part de la Laia i en Josep Lluís. Sempre han cregut les nostres notícies i les nostres informacions i, com a bons professionals, sempre han mirat de contrastar-les i demanar l’opinió a l’altra part. Aquesta professionalitat els honora. Aquesta professionalitat és el que ens ha fet confiar en ells. Aquesta professionalitat, potser, és el que no ha agradat als que manen i administren els nostres miserables diners, i els ho han fet pagar de mala manera.

Sapigueu  Laia i Josep Lluís que les persones com vosaltres sempre tindran tot el nostre suport. El país necessita persones com vosaltres. Una abraçada sentida.